Vopsea satinată pentru lemn

Finisajul satinat este din ce în ce mai popular în casele moderne, deoarece este ușor de curățat, în timp ce pare mai puțin reflectorizant decât luciul, permițând vopselei satinate pentru lemn să complimenteze și să încadreze subtil culorile îndrăznețe. Gama de vopsea satinată pentru lemn asigură că obiectele se vor potrivi cu finisajul de înaltă calitate al pereților tăi, fie că vopsești plinte, balustrade, uși sau mobilă.

Care sunt principalele beneficii ale vopselei cu finisaj satinat pentru lemn?

Vopseaua satinată este un finisaj cu luciu mediu, situat undeva între vopseaua mată plată și vopselele lucioase, care este perfectă pentru utilizarea pe obiectele de lemn din casă. Când ai nevoie de un produs durabil, dar cu un aspect mai mult mat decât lucios, aceasta este opțiunea ideală pe care o recomandă Toncorner

Vopseaua cu finisaj satinat este un finisaj de bază pentru suprafețele interioare din lemn. Este mai durabilă decât vopseaua mată și poate fi curățată, deși nu se recomandă frecarea prea tare, deoarece acest lucru ar putea îndepărta o parte din strălucire.

Estetica ușor reflectorizantă a vopselei cu finisaj satinat adaugă lumină unei încăperi, dar este bună și la ascunderea imperfecțiunilor de pe suprafețele de lemn.

Aceasta este o vopsea durabilă, rezistentă la uzură și murdărie și nu necesită un strat de bază, cu excepția cazului în care este necesară o schimbare puternică a culorii. În plus, aceasta se potrivește cu pereții și interioarele îndrăznețe și colorate.

Unde ar trebui folosită vopseaua satinată pentru lemn?

Vopseaua satinată este cea mai potrivită pentru lemn și metal și poate fi folosită atât pe suprafețe interioare, cât și exterioare, în funcție de tipul de vopsea. Aproape întotdeauna este recomandat să se folosească vopsea satinată pe obiectele din lemn, cum ar fi uși, plinte, rame de ferestre, mobilă și multe altele.

Anumite vopsele satinate precum cele din colecțiile satinate Veloute sunt potrivite și pentru uși din lemn, dar este întotdeauna  mai bine să verifici acest lucru înainte de a cumpăra vopseaua. Ca vopsea durabilă poate fi folosită în zonele cu trafic intens. De asemenea, poate fi curățată, transformând-o într-un finisaj de vopsea versatilă

Ce culoare de vopsea satinată pentru lemn să alegi?

Cu siguranță, aplicând o vopsea satinată pe obiectele de lemn din casa ta va schimba întregul aspect al interiorului, chiar dacă vei alege doar vopsea albă.

Dar, se poate alege o altă culoare de vopsea pentru lemn, iar în acest fel vei oferi o notă aparte ușilor sau ramelor de ferestre, iar acest fapt va fi cu adevărat remarcabil.

Alege din sute de nuanțe neutre, roșii și galbene, verzi sau albastre de vopsea satinată și scoate în evidență obiectele de lemn din casa ta datorită culorilor alese.

Lasă un comentariu