Unde este cea mai bună reclamă, pe Facebook sau pe Google Ads?

Eu am folosit reclama plătită în ambele platforme și mie mi-a părut că reclama pe Google ar fi ceva mai eficientă. Pe de o parte îmi pare normal având în vedere faptul că nu am auzit pe cineva care să fi zis că nu folosește zilnic Google, dar de persoane care nu folosesc FaceBook am tot mai auzit.

Nu mă înțelegeți greșit. A fost cazul meu, pentru produsele pe care eu am încercat să le promovez, asta nu înseamnă că pentru alții sau pentru alte produse nu s-ar putea dovedi mai eficient FaceBook-ul.

Cred că pentru anumite servicii ce țin de frumos sau pentru îmbrăcăminte, reclama în rețeaua FaceBook s-ar putea dovedi chiar mai eficientă decât reclamele plătite pe Google Ads, mai ales dacă este folosit bugetul de publicitate pe FaceBook pentru a strânge o comunitate destul de mare în jurul pagini de FaceBook destinată promovării afacerii.

Sfatul meu ar fi ca oricine încearcă să apeleze la servicii de publicitate, ar trebui să pătrundă pe toate canalele posibile, de la cele tradiționale, la cele moderne, din online.

Dacă vreți informații supliemntare despre prețul reclamei pe Google sau FaceBook, puteți urmări blogul INFOpret.EU

  • Imagine reprezentativa preluată de pe site-ul: kandra.pro

Lasă un comentariu