Sfaturi de stil pentru sezonul rece

Odată ce frunzele încep să cadă și verdele se transformă în ruginiu încep și grijile pentru garderoba ta de toamnă – iarnă. Chiar dacă simți că rămâi în pană de idei despre cum să te îmbraci, există câteva trucuri care îți pot scoate în evidență garderoba, fără sa fie neapărat nevoie să faci achiziții noi în fiecare an.

Vei afla că nu este nevoie să renunți la piesele vestimentare preferate de anul trecut și că pot fi la modă și anul acesta daca știi cu ce să le potrivești. Ideea este sa îmbini stilul practic cu cel în care arăți și te simți bine. Mai jos ai câteva sfaturi care îți vor fi de ajutor:

Ghetele în prim-plan

Ghetele nu pot lipsi dintr-un outfit perfect pentru toamna sau iarna. Trebuie să fie completat de o pereche de ghete sau cizme înalte, peste genunchi, cu toc. Scoate-le în evidență alături de o fustă scurtă. Ai o pereche superbă de ghete până la gleznă? Combina-le cu o rochie lunga sau blugi skinny.

Iar dacă vremea te forțează să renunți la cizmele cu toc, poți include bocancii de iarnă în ecuație care se potrivesc cu aproape orice ai în garderobă. Important la un outfit de iarnă este să te simți bine, dar să și te protejeze de frig și intemperii.

Mai multe straturi de îmbrăcaminte

Este evident că mai multe rânduri de haine sunt un trend al sezonului rece. Nici nu ai altă opțiune când temperatura este sub 0 grade. Un outfit în straturi, pe lângă că îți ține de cald, în același timp, dacă știi cum să combini piesele vestimentare, vei obține mereu un outfit care arată la modă. Așa că nu zgribuli într-un singur rând de haine și optează pentru îmbrăcămintea în straturi.

De exemplu, pe lângă piesele de bază care nu ar trebui să îți lipsească, cum ar fi cateva hanorace și bluze de dama, poți adăuga o bluza pe dedesubt, iar pe deasupra poți pune o geacă sau un palton, apoi o eșarfă chic.

Folosește o curea

Ai pregătit un outfit care arată super bine, apoi ai pus paltonul pe tine și acum pare că toată munca ta a fost in zadar? Din fericire, poți schimba complet modul în care arată paltonul tău de zi cu zi dacă îi adaugi o curea în talie. Aproape că poți spune ca ti-ai luat un palton nou.

Iar partea bună este că acest truc funcționează cu aproape orice palton. Important este să schimbi cureaua în funcție de outfitul tău.

Pălăriile din nou la modă

Deși primul gând atunci când temperatura scade este să îți iei o jachetă groasă și ghete, nu trebuie să uiți că o pălărie îți poate transforma ținuta complet. Alege o pălărie de stofă care să îți scoată personalitatea în evidență sau poate o beretă elegantă. Nici tradiționalul fes nu este complet greșit, mai ales dacă temperatura este foarte scăzută.

Nu uita de eșarfă

Poți purta o eșarfă în numeroase moduri, nu doar înfășurate în jurul gâtului. Iar sezonul rece este perioada perfectă pentru a experimenta diferite stiluri. O poți purta pe cap, sub forma unui turban, pe umeri sau în loc de curea peste palton.

Așadar, sezonul rece nu ar trebui să te împiedice să te imbraci așa cum îti place și să arăți bine în continuare. Alege piesele vestimentare potrivite și nu ezita să experimentezi cu tot felul de stiluri noi.

Lasă un comentariu