3 motive pentru care vidarea hainelor este avantajoasa

De-a lungul timpului fiecare a cautat sa gaseasca solutii practice si la indemana prin care sa pastreze hainele si diversele textile in conditii bune chiar si atunci cand nu le folosesc. Putem da aici exemplu articolelor extra sezon, care trebuie depozitate pentru lunile din an in care nu sunt adecvate purtarii.

Acolo unde spatiul reprezinta o problema, simpla lor depozitare nu este posibila. Asadar, daca nu ai un dulap potrivit pentru asta, iar pusul lor in cutii nu este o idee buna din acelasi motiv, este cazul sa ai in vedere vidarea. Desi pare un proces migalos si pretentios, in realitate lucrurile sunt chiar simple. De fapt sunt sanse mari sa preferi aceasta solutie chiar si atunci cand, poate, detii un dulap pentru a pune ceea ce nu porti.

De ce e vidarea hainelor avantajoasa?

Iata care sunt numai cateva dintre motivele pentru care vei prefera sa videzi hainele o data ce ai facut asta deja. Cat despre cum poti realiza asta, e simplu. Cu ajutorul unui aparat de vidat sau a unui aspirator, folosind pungi vidat speciale, extragi aerul si sigilezi prin orificiul destinat.

  • Eficientizezi spatiul

Este poate una dintre cele mai bune metode pentru a eficientiza spatiul, indiferent ca este vorba de cel din dulap, debara sau din pod. Gandeste-te ca vei reduce pana la 75% din volumul initial al hainelor sau a textilelor in cauza. Imagineaza-ti ce diferenta face acest proces in cazul plapumelor, a pernelor, dar si a hainelor groase de iarna. Smart, nu e asa?

  • Protejezi textilele

Este inutil sa depozitezi textilele daca nu ai pretentia de a le gasi in aceleasi conditii bune. Ei bine, prin vidare te asiguri ca acestea nu vor suferi nici o modificare. Vidandu-le impiedici orice din exterior sa patrunda in pungi. De exemplu, nu trebuie sa iti mai faci griji in privinta prafului, a mucegaiului, a bacteriilor, murdariei, etc. Ai si avantajul ca razele soarelui nu le va subtia pentru ca nu vor intra in contact direct cu acestea.

  • Mentii ordinea

Iata o solutie foarte simpla pentru a mentine ordinea in haine. Ai posibilitatea de a opta pentru pungi de diverse dimensiuni, asa cum le gasesti in shop-uri de profil precum magazin-non-stop.ro. Asta inseamna ca le poti sorta dupa bunul plac, respectiv eticheta ulterior pentru a fi sigur ca stii ce si unde ai pus.

Un alt motiv ar fi faptul ca aceasta reprezinta o solutie ieftina. Practic nu trebuie sa investesti o avere in pungile de vidat, asa cum ar fi in cazul unui dulap, de exemplu. Poti achizitiona numarul de pungi de care ai nevoie, efectuand apoi simplu procesul. Altfel spus, cu bani putin te poti bucura de organizarea dorita in textile, dar si de o protectie pe masura a acestora. Nu mai ai grija spatiului atunci cand faci trecerea de la un sezon la altul si nici nu mai pierzi timp cautand solutie. Floare la ureche, nu e asa?

Lasă un comentariu